top of page

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Itä-Uusimaa.jpg

ANNU sosiaalipalvelut tuottaa palvelusetelipalveluita seuraavissa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kaupungeissa / kunnissa:

Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo

ANNU sosiaalipalvelut tarjoaa seuraavia palvelusetelipalveluita hyvinvointialueella:

Henkilökohtainen apu

Lapsiperheen kotipalvelu

ANNU sosiaalipalveluiden palvelusetelipalveluiden vastuuhenkilö Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella on Anna Lång. Annan tavoitat sähköpostitse anna@annu.fi tai puhelimitse 050 353 5255.

ANNU sosiaalipalveluiden omavalvontasuunnitelma

Henkilökohtainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille

Henkilökohtaisen avun järjestäminen on hyvinvointialueen vastuulla ja asiakkalla on mahdollista saada henkilökohtaista apua hyvinvointialueen myöntämällä päätöksellä. Henkilökohtaista apua on mahdollista saada palvelusetelillä, ostopalveluna, henkilökohtaisella budjetilla, työnantajamallilla tai kaupungin omana toimintana. ANNU sosiaalipalvelut tuottaa asiakkailleen henkilökohtaista apua palvelusetelillä ja ostopalveluna. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Lisätietoa henkilökohtaisen avun järjestämisestä löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta.

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana saat olla mukana valitsemassa itsellesi sopivaa avustajaa tai avustajatiimiä. Me huolehdimme puolestasi työntekijöiden haastattelun, palkkausprosessin ja kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, kuten työhön perehdytyksen ja vakuutukset.

 

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman henkilökohtaisen avustajan lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lapsiperheen kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista kotiin annettavaa tilapäistä, suunnitelmallista tukea perheen erilaisiin elämäntilanteisiin.

 

Hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli on mahdollista saada tilanteessa, jolloin perhe tarvitsee erityistä tukea arjen hallintaan. Tuen tarve voi syntyä, mikäli toinen vanhemmista on sairastunut, perhe tarvitsee tilapäistä lastenhoitoapua asioiden hoitamiseksi, perheeseen on syntynyt useampi lapsi tai perhettä on kohdannut jokin kriisi. Lapsiperheiden kotipalvelu on suunnitelmallista, tavoitteellista avustamista ja tukemista perheen jokapäiväisissä toimissa, kuten lastenhoidossa ja kodinhoidossa, tavoitteena vahvistaa perheen voimavaroja. Asiakassuhde muodostetaan aina perheen aikuisen kanssa. 

 

Lisätietoa lapsiperheiden kotipalvelusta löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman työntekijän lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

bottom of page