top of page

Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakso. Photo_ noita-digital-61Sql2LBVVs-unsplash.jpg

ANNU sosiaalipalvelut tuottaa palveluita seuraavissa Kymenlaakson hyvinvointialueen kaupungeissa / kunnissa:
 

Hamina,  KotkaKouvola, MiehikkäläPyhtää sekä Virolahti

Henkilökohtainen apu

Lapsiperheiden kotipalvelu

Omaishoidon vapaa

ANNU sosiaalipalveluiden palvelusetelipalveluiden vastuuhenkilö Kymenlaakson alueella on Anna Lång. Annan tavoitat sähköpostitse anna@annu.fi tai puhelimitse 050 353 5255.

ANNU sosiaalipalveluiden omavalvontasuunnitelma

Tutustu
Tutustu

Henkilökohtainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille

Henkilökohtaisen avun järjestäminen on hyvinvointialueen vastuulla ja Kymenlaakson hyvinvointialueella asiakkalla on mahdollista saada henkilökohtaista apua hyvinvointialueen myöntämällä päätöksellä. Lisätietoa Kymenlaakson hyvinvointialueen henkilökohtaisen avun järjestämisestä löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta. Henkilökohtaista apua on mahdollista saada palvelusetelillä, ostopalveluna, henkilökohtaisella budjetilla, työnantajamallilla tai hyvinvointialueen omana toimintana. ANNU sosiaalipalvelut tuottaa asiakkailleen henkilökohtaista apua palvelusetelillä ja ostopalveluna. 

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana saat olla mukana valitsemassa itsellesi sopivaa avustajaa tai avustajatiimiä.

 

Me huolehdimme puolestasi työntekijöiden haastattelun, palkkausprosessin ja kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, kuten työhön perehdytyksen ja vakuutukset. ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman henkilökohtaisen avustajan lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

 

ANNU sosiaalipalveluiden henkilökohtaisen avun vastuuhenkilö Kymenlaakson hyvinvointialueella on Anna Lång. Annan tavoitat sähköpostitse anna@annu.fi tai puhelimitse 050 353 5255.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

bottom of page