top of page

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uusimaa.jpg

Henkilökohtainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille

ANNU sosiaalipalvelut tuottaa henkilökohtaisen avun palveluita seuraavissa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kaupungeissa / kunnissa:
 

Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio sekä Vihti

 

Henkilökohtaisen avun järjestäminen on hyvinvointialueen vastuulla ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella asiakkalla on mahdollista saada henkilökohtaista apua hyvinvointialueen myöntämällä päätöksellä.

 

Lisätietoa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen henkilökohtaisen avun järjestämisestä löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta. Henkilökohtaista apua on mahdollista saada palvelusetelillä, ostopalveluna, henkilökohtaisella budjetilla, työnantajamallilla tai hyvinvointialueen omana toimintana. ANNU sosiaalipalvelut tuottaa asiakkailleen henkilökohtaista apua palvelusetelillä ja ostopalveluna. 

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana saat olla mukana valitsemassa itsellesi sopivaa avustajaa tai avustajatiimiä.

 

Me huolehdimme puolestasi työntekijöiden haastattelun, palkkausprosessin ja kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, kuten työhön perehdytyksen ja vakuutukset. ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman henkilökohtaisen avustajan lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

 

ANNU sosiaalipalveluiden henkilökohtaisen avun vastuuhenkilö Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on Anna Lång. Annan tavoitat sähköpostitse anna@annu.fi tai puhelimitse 050 353 5255.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

bottom of page