top of page

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savo.jpg

Henkilökohtainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille

ANNU sosiaalipalvelut tuottaa henkilökohtaisen avun palveluita seuraavissa Pohjois-Savon hyvinvointialueen kaupungeissa / kunnissa:

Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto sekä Vieremä

 

Henkilökohtaisen avun järjestäminen on hyvinvointialueen vastuulla ja Pohjois-Savon hyvinvointialueella asiakkalla on mahdollista saada henkilökohtaista apua hyvinvointialueen myöntämällä päätöksellä. Lisätietoa Pohjois-Savon hyvinvointialueen henkilökohtaisen avun järjestämisestä löydät  hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta. Henkilökohtaista apua on mahdollista saada palvelusetelillä, ostopalveluna, henkilökohtaisella budjetilla, työnantajamallilla tai hyvinvointialueen omana toimintana. ANNU sosiaalipalvelut tuottaa asiakkailleen henkilökohtaista apua palvelusetelillä ja ostopalveluna. 

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana saat olla mukana valitsemassa itsellesi sopivaa avustajaa tai avustajatiimiä.

 

Me huolehdimme puolestasi työntekijöiden haastattelun, palkkausprosessin ja kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, kuten työhön perehdytyksen ja vakuutukset. ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman henkilökohtaisen avustajan lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

 

ANNU sosiaalipalveluiden henkilökohtaisen avun vastuuhenkilö Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Satu Niemelä. Sadun tavoitat sähköpostitse satu@annu.fi tai puhelimitse 041 319 1773.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

bottom of page