top of page

Keski-Suomen hyvinvointialue

keskisuomi_edited.png

ANNU sosiaalipalvelut tuottaa palvelusetelipalveluita seuraavissa Keski-Suomen hyvinvointialueen kaupungeissa / kunnissa:

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtiputaa, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari sekä Äänekoski.

ANNU sosiaalipalvelut tarjoaa seuraavia palvelusetelipalveluita Keski-Suomen hyvinvointialueella:

Henkilökohtainen apu

Lapsiperheiden kotipalvelu

Omaishoidon vapaa

ANNU sosiaalipalveluiden palvelusetelipalveluiden vastuuhenkilö Keski-Suomen hyvinvointilaueella on Satu Niemelä. Sadun tavoitat sähköpostitse satu@annu.fi tai puhelimitse 041 319 1773.

ANNU sosiaalipalveluiden omavalvontasuunnitelma 

Tulossa

Henkilökohtainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille

Henkilökohtaisen avun järjestäminen on hyvinvointialueen vastuulla ja asiakkalla on mahdollista saada henkilökohtaista apua hyvinvointialueen myöntämällä päätöksellä. Henkilökohtaista apua on mahdollista saada palvelusetelillä, ostopalveluna, henkilökohtaisella budjetilla, työnantajamallilla tai kaupungin omana toimintana. ANNU sosiaalipalvelut tuottaa asiakkailleen henkilökohtaista apua palvelusetelillä ja ostopalveluna. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Lisätietoa henkilökohtaisen avun järjestämisestä löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta.

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana saat olla mukana valitsemassa itsellesi sopivaa avustajaa tai avustajatiimiä. Me huolehdimme puolestasi työntekijöiden haastattelun, palkkausprosessin ja kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, kuten työhön perehdytyksen ja vakuutukset.

 

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman henkilökohtaisen avustajan lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista kotiin annettavaa tilapäistä, suunnitelmallista tukea perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Pirkanmaan hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli on mahdollista saada tilanteessa, jolloin perhe tarvitsee erityistä tukea arjen hallintaan.

 

Tuen tarve voi syntyä, mikäli toinen vanhemmista on sairastunut, perhe tarvitsee tilapäistä lastenhoitoapua asioiden hoitamiseksi, perheeseen on syntynyt useampi lapsi tai perhettä on kohdannut jokin kriisi. Lapsiperheiden kotipalvelu on suunnitelmallista, tavoitteellista avustamista ja tukemista perheen jokapäiväisissä toimissa, kuten lastenhoidossa ja kodinhoidossa, tavoitteena vahvistaa perheen voimavaroja. Asiakassuhde muodostetaan aina perheen aikuisen kanssa. Asiakas maksaa palveluista mahdollisen omavastuuosuuden Pirkanmaan hyvinvointilaueelle

 

Lisätietoa lapsiperheiden kotipalvelusta löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä 

sääntökirjasta

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman työntekijän lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Omaishoidon vapaan palvelut alle 65-vuotiaille

Omaishoidon vapaa on tarkoitettu sairaan tai vammaisen henkilön hoivan järjestämiseksi omaishoitajan vapaan aikana. Omaishoitotilanteessa läheisen sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä tarpeesta koituva hoivan, avun ja tuen tarve sovitetaan osaksi perheen elämää. Järjestämme erityistä tukea ja hoivaa tarvitsevan lapsen, nuoren tai nuoren aikuisen hoivan asiakkaan kotioloissa tai asiakkaan valitsemassa ympäristössä omaishoitajan vapaan ajaksi.

 

Lisätietoa omaishoidon vapaasta löydät hyvinvointialueen kotisivuilta sekä sääntökirjasta

Asiakkuus ANNU sosiaalipalveluilla

ANNU sosiaalipalveluiden asiakkaana sinua palvelee oman työntekijän lisäksi myös ammattitaitoinen toimiston väki.

Tule asiakkaaksi, jätä meille yhteydenottopyyntö 

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Tulossa

bottom of page