top of page
Color logo - no background.png

kumppanuusohjelma

Haaveiletko menestyvästä sosiaalialan yrityksestä? Vai haluatko kenties uutta potkua jo olemassa olevaan yritystoimintaan?

ANNU kumppanuusohjelma on yhteistyön muoto, jossa toimit yrittäjänä osana ketjuamme. Saat käyttöösi valmiin ja toimivan liiketoimintamallin sekä tarvitsemasi tuen sen kehittämiseen. Kumppanuus kanssamme on helppoa, sujuvaa, vastuullista ja edullista. Mukaan pääset matalalla kynnyksellä.

shutterstock_2197020719.jpeg
ANNU kumppanit – Anna Lång
ANNUn juuret ovat ystävyydessä ja toisten kunnioittamisessa. Samasta vastuullisuuden ja yhdessä tekemisen lähtökohdasta haluamme rakentaa myös kumppaniverkostoamme. Uskomme, että tämä on ainoa toimiva pohja luoda aidosti laadukkaita ja elämänlaatua pitkäjänteisesti parantavia sosiaalipalveluita niitä tarvitseville. Jos haluat olla osana nopeasti kasvavaa tarinaamme, niin ota yhteyttä ja tutustaan tarkemmin.

– Anna Lång, perustaja ja toimitusjohtaja

Miksi ANNU?

Vuonna 2023 perustettu ANNU on laadukkaita sosiaalipalveluita etsivän ensimmäinen valinta. Visiomme on olla Suomen kiinnostavin yritys alallaan.

Perustajillamme on yhteensä yli 40 vuoden kokemus sosiaalialasta. Erityisvahvuuksiamme on vankan sote-alan osaamisen lisäksi taito luoda ensiluokkaisia asiakaskokemuksia sekä henkilöstöjohtaminen, joka lisää jokaisen annulaisen hyvinvointia.

Tiedämme, miten menestystä luodaan ja yritystoimintaa rakennetaan. Ensimmäisen toimintavuotemme liikevaihto oli pitkälti yli 300 000 euroa, josta voittoa kertyi 18 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 6, vaikka toimintamme käynnistyi kunnolla vasta elokuussa. Kuluvan vuoden tammi-huhtikuun liikevaihtomme oli 324 000 euroa. Huhtikuussa myimme palveluita 87 000 eurolla.

Kasvutarinamme on vasta alussa ja haluamme jatkaa sitä hyvässä seurassa.

HINNAT

Yhteistyömaksumme on alan edullisin ja aloitusmaksumme  on tasan 0 euroa. Halutessasi saat kauttamme kaiken valmennuksesta, asiakastietojärjestelmistä, kirjanpidosta ja laskutuksesta aina tilinpäätökseen asti.  

Liikevaihdon ollessa alle 10 000 € / kk
 

 • 600 € + alv kuukaudessa: brändi, somemarkkinointi, nettisivut, Microsoft-lisenssi ja sähköpostiosoite, salattu sähköposti, 1 tunti ohjaus- ja valmennustukea per viikko, kirjanpito (ml. tilinpäätös)

 • 800 € + alv kuukaudessa: brändi, somemarkkinointi, nettisivut, Microsoft-lisenssi ja sähköpostiosoite, salattu sähköposti, 2 tuntia ohjaus- ja valmennustukea per viikko, kirjanpito (ml. tilinpäätös)

 • 1100 € + alv kuukaudessa: edellä mainittujen lisäksi palkanlaskenta (yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan tarjottava kaksi kertaa kuussa), sähköinen laskutus

 • 1300 € + alv kuukaudessa: edellä mainittujen lisäksi asiakastietojärjestelmä

Liikevaihdon ylittäessä 10 000 €/kk
 

 • 6 % + alv kuukaudessa: brändi, somemarkkinointi, nettisivut, Microsoft-lisenssi ja sähköpostiosoite, salattu sähköposti, 1 tunti ohjaus- ja valmennustukea per viikko, kirjanpito (ml. tilinpäätös)

 • 8 % + alv kuukaudessa: brändi, somemarkkinointi, nettisivut, Microsoft-lisenssi ja sähköpostiosoite, salattu sähköposti, 2 tuntia ohjaus- ja valmennustukea per viikko, kirjanpito (ml. tilinpäätös)

 • 11 % + alv kuukaudessa: edellä mainittujen lisäksi palkanlaskenta (yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan tarjottava kaksi kertaa kuussa), sähköinen laskutus

 • 13 % + alv kuukaudessa: edellä mainittujen lisäksi asiakastietojärjestelmä


Hinnat ovat voimassa 31.12. 2024 asti. 

shutterstock_1956875002.jpeg

Haluaisitko olla yksi meistä? Ota yhteyttä ja tutustutaan paremmin.

Kiitos, otamme sinuun yhteytta mahdollisimman pian!

Asiakaspalvelu:
050 35 35 255

ANNU kumppanuusohjelma

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page