top of page

Nepsy-valmentajat

ANNU-7.jpg

Anna

"Olen toiminut vuosia neuropsykiatristen asiakkaiden ja perheiden parissa ja jokainen kohtaaminen on myös ollut oppimishetki itselleni. Pidän tärkeänä, että jokainen asiakas tulee valmennuksen aikana tietoiseksi omista vahvuuksistaan ja siitä, miten vahvuuksien kautta voimme löytää ratkaisuja myös arjen haasteisiin."

Anette_kuva

Anette

"Asiakastyössä koen palkitsevana asiakkaiden kokemat onnistumiset. Minulle tärkeää on luoda luottamuksellisia asiakassuhteita. Neuropsykiatristen haasteiden parissa koen tärkeäksi, että asiakas suhtautuu myös itseensä armollisesti. Pitkäjänteisellä työskentelyllä voidaan saada toivottuja muutoksia aikaan."

Työskentelyalueet: Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

20240223_172043.jpg

Salla

"ANNU sosiaalipalveluissa on monipuolinen ja laaja osaaminen asiakkaita varten sekä innokas ja positiivinen henki. Kiitollisena ja aurinkoisella mielellä, yhdessä tehden!"

Työskentelyalue: Kymenlaakso

Heli.jpg

Heli

”Minulle on tärkeää voimavaralähtöinen yhteistyö asiakkaan kanssa . Varsinkin neuropsykiatrisissa haasteissa vahvuudet ovat supervoimia, joiden avulla luodaan parempaa huomista. ”Mottoni on ”kiireetöntä kasvua kanssani”.

Työskentelyalue: Keski-Suomi

Kaikki nepsy-valmentajamme tekevät etävalmennuksia koko Suomessa.

bottom of page